10398384_1213169049294_849080_n

Esküvői branding

Volt egyszer egy fiatal lány, aki imádta az esküvőket. Mindig megvette az esküvői magazinokat az újságárusnál, nézegette az esküvői fotókat a Pinteresten, a szebbnél szebb meghívók, ruhák és dekorációk teljesen elvarázsolták.

Azóta arról álmodozott, hogy egy napon…

… majd ő is ilyen gyönyörű esküvőket fog fotózni!

Vágya pár éven belül valóra is vált! Továbbra is olvasta a magazinokat és kutatott a szép meghívók után és új vágy született a szívében: tudni szerette volna a magazinok és meghívók tervezésének titkát. Megnézte az összes esküvős filmet és mindvégig arra vágyott, hogy egy napon majd sok kedves pár esküvőjén fog közreműködni.

A Mydeer Wedding ennek a vágynak a megvalósulása, mert ez a lány soha nem feledkezett meg az álmáról, webdesign és garfikai tervezést tanult, majd kiadványszerkesztést és a branding területén is elsajátított minden fontos tudnivalót.

Bár az élet néha kerülőutakra vitte, soha nem tévesztette szem elől a célt: és most mindezt a tudást esküvői vállalkozásának szolgálatába állította.

 

Ha brandingről esik szó, az embereknek általában egy cég neve vagy egy logó ugrik be először. De valójában a brand sokkal több ennél! Design elemek által közvetített érzések, személyiség, értékek. Nagyon sok eseményt, partit is brandingelnek már napjainkban, miért ne lehetne brandingelni egy esküvőt? 

Az esküvő az az esemény, amivel a közös életetek hivatalosan elkezdődik, és az egész körétek épül fel, Titeket mutat be egy párként. A lényeg a részletekben rejlik, mert mind tudjuk,hogy nem feltétlenül azok a legszebb és legemlékezetesebb esküvők, amikre a legtöbbet költöttek. Hanem azok, amiken átsugárzik a boldog pár személyisége, minden apró részleten ott látható a kezük nyoma, felismerhető a közös történetük sok kis momentuma. 

Egy esküvői brand kiötlése tökéletes és izgalmas módja az esküvőszervezésnek, és a végeredmény egészen biztosan egyedülálló, emlékezetes, és lélegzetelállító lesz.

MUNKAFOLYAMATAINK ALAPJA A SZEMÉLYES KAPCSOLAT ÉS A VIZUÁLIS TÖRTÉNETMESÉLÉS

Esküvői csomagjaink teljes mértékben személyre szabottak, nem sablon alapján, hanem a Te kívánságod szerint készülnek & minden részletében összhangot alkot, hogy tökéletesen adja vissza a love storydat. Szeretjük megismerni a párokat,akikkel együtt dolgozunk & a vizuális kommunikáció eszközeivel minden apró részletet,ami a szerelmeteket egyedivé teszi, beillesztünk az esküvői arculatodba és minden egyes kiegészítőbe. 

Ha le akarod nyűgözni a vendégeidet egy egységes látvánnyel és érzettel a Nagy Napon, használhatod az üzleti branding szabályait. 

A jó hír, hogy a “Ki?” már megvan, ez vagytok Ti, mint egy pár. Már megvan a saját hangotok, már megvan a közönségetek (a vendégeitek). Válassz színeket, és akkor már csak a látványt és hangulatfokozókat kell megtervezni. Ha szereted az extrákat, tervezz esküvői logót! 

Az esküvői logó sokak szerint felesleges, de gondolj csak bele, a többi összepasszoló részlettel együtt ez teszi fel a koronát az esküvőd varázslatos látvány-egységére és hangulatára. (Mennyire menő? :D)

Hogyan tervezz esküvői logót?

Gondold végig, mit szeretnél érzékeltetni? Romantikus hangulatot? Akkor legyen a logó alapja egy kézzel rajzolt virág. Az esküvőd modern és letisztult? Próbáld ki az egyszerű tipográfiát. Klasszikus esküvőd lesz? Tervezz monogramos logót. 

Ha már megvan a logód, rengeteg lehetőség van, hogy megjelenítsd azt az esküvő részleteiben. Alap, hogy megjelenjen a meghívón, és a hozzá tartozó papír kiegészítőkön. Szerepelhet a papír alapú dekorelemeken, bannereken, de konkrétan bármire rányomtathatod, matricázhatod, hímezheted stb… 

Mydeer wedding

mydeer design