10398384_1213169049294_849080_n

Hogyan kezdj hozzá?

Az esküvői branding elsőre idegennek tűnhet, de nem szól másról mint átadni a love storitokat az esküvő részletein és a jól megtervezett design-on keresztül. Sok menyasszony eleve így szervezi az esküvőjét, de ha neked segítségre van szükséged az esküvő látványelemeinek és esztétikájának megtervezésében, érdemes szakemberhez fordulni. 

Mielőtt elkezdenéd az esküvőszervezés kalandos utazását, érdemes kitöltened az esküvői kérdőívet, hogy a grafikusod megalkothassa az esküvőd brandjét, és átültesse azt lenyűgöző, kézzelfogható kiegészítőkbe. 

Mikor és hogyan?

Mielőtt bármi másról döntenél, azt kell kitalálnod, hol és hogyan szeretnéd kimondani az igent! Ez a leglényegesebb szempont a többi szolgáltató kiválasztásánál is, hiszen nem mindegy, hogyan lehet a helyet dekorálni, hogyan lehet kitelepülni, milyen az adott hely adottsága évszaktól függően stb.

Színvilág

Kiválasztani az esküvőd színeit szintén nehéz lehet elsőre, hiszen a lehetőségek szinte végtelenek. Válassz egy-két színt, amit imádsz, és ahhoz válassz kiegészítő színeket, vagy használd ezek árnyalatait.

Határozd meg a vizuális hangulatot

Rusztikus? Modern? Vicces? Tengerész? Válassz jelzőket, amik körülírják az alaphangulatot, az érzeteket, amit közvetíteni szeretnél. 

Ezekre a szavakra építsd fel a vizuális megjelenést:

Milyen alakzatok, mintázatok és textúrák illenek ezekhez a jelzőkhöz? Lesz esküvői hashtag-ed? Amikor a papír kiegészítőket tervezed, fontos, hogy minden egy stílust kövessen, és használj 3-4 olyan design elemet, ami egyértelművé teszi az esemény jellegét.

Tervezz szándékkal

Amikor a papír kiegészítőket tervezed, figyelj rá, hogy minden részletnek legyen valami jelentéstartalma. Semmi ne legyen odanemillő, vagy haszontalan. Kövesd az egyszerűséget, így nem terheled le a vendégeket felesleges infókkal. 

És a többi…

A dekorációs elemek is kövessék a meghívó és egyéb kiegészítők stílusát. A választott szignifikáns elemek jelenjenek meg a dekorációban is. A menüsorba is belecsempészheted a meghatározó stílusjegyeket, de még a fotóssal is egyeztethetsz, hogy az általad választott stílusban készítse el a fotókat.

Így minden egy nagy egységben pompázik majd, ami lehet hogy a vendégeknek elsőre nem is tűnik majd fel, de érezni fogják, hogy valami különlegesnek lehetnek a részesei. 🙂

Mydeer wedding

mydeer design