Take a walk on the bride side of life

Volt egyszer egy fiatal lány, aki imádta az esküvőket. Mindig megvette az esküvői magazinokat az újságárusnál, nézegette az esküvői fotókat a Pinteresten, a szebbnél szebb meghívók, ruhák és dekorációk teljesen elvarázsolták. Megszületett a vágy a szívében… Arról álmodozott, hogy egy napon majd ő is…

 

...tudni fogja a magazinok és meghívók tervezésének titkát.

A Mydeer Wedding ennek a vágynak a megvalósulása, mert soha nem feledkeztem meg az álmomról. Elvégeztem egy esküvőszervező tanfolyamot, 3 évig fotóztam esküvőket, majd webdesignt és garfikai tervezést tanultam, a kiadványszerkesztés és a branding területén is elsajátítottam minden fontos tudnivalót.

Bár az élet néha kerülőutakra vitt, soha nem tévesztettem szem elől a célt: most két szenvedélyemet ötvözve mindezt a tudást esküvői vállalkozásom szolgálatába állítottam.

Lendvai Réka vagyok, webdesigner, esküvői grafikus. Alig várom, hogy megismerjem a sztoridat!

Mi is a Mydeer Wedding?

A Mydeer Wedding a Mydeer Design esküvői stúdiója, ahol a love storykat és az egyedülálló design-élményt ünnepeljük. 

Manapság nem könnyű újat és egyedit alkotni, hiszen az esküvők többnyire ugyanazokból az elemekből épülnek fel – a hagyományoknak megfelelően. De ha mégis valami másra vágytok, az esküvői branding  a tökéletes megoldás!

Mi a legfontosabb?

Olyan személyes kapcsolatokat kialakítani, ami nem csak a közös munkáról szól. Azt szeretném, hogy az esküvőszervezés ezen része a lehető legszebb élmény legyen Neked. A személyes találkozásoktól a tervezői munkáig – szeretném, ha tudnád és éreznéd, hogy szívvel-lélekkel alkotok. Nincs jobb, mint azt hallani vissza, hogy mennyire szereti valaki azt általam készített termékeket.

Miért csinálom?

A közös élet és a boldogság ünneplésének ez a módja igazán megdobogtatja a szívemet. Szolgáltatóként számtalan boldog pár legszebb napján vehettem részt, amiért hála és köszönet nekik. Annyi szeretetet és kedvességet kaptam tőlük, és olyan sok nagyszerű embert ismerhettem így meg. Esküvőt fotózni, vagy dekorálni mind hálás feladat, de ha a meghívókra gondolok, mosolyognom kell, hiszen az én kezeim közül kerül ki az a kis darab papírból készült csoda, ami hírét viszi egy esküvőnek.

Mire tanít ez a hivatás?

Minden egyes ember a világon más és más, így nincs két egyforma love story sem. Mind egyediek és különlegesek és sosem unom meg hallgatni őket. Ha egy esküvőn dolgozom, mindig kiderül számomra, hogy tényleg nincs fontosabb, mint a család, egy társ, aki minket választ, aki kitart mellettünk jóban-rosszban. Ez pedig egy olyan döntés, amit illően meg is kell ünnepelni. Amit a párok ilyenkor magukból adnak, az inspirál, hogy mindig szebb és még szebb dolgokat alkossak.

Mire számíts, ha velem dolgozol?

KREATIVITÁS ÉS EGYEDISÉG

Imádom, amit csinálok, és mindig arra törekszem, hogy egyedit és különlegeset alkossak. Olyan dizájnt, amit Ti is mádni fogtok, mert látjátok majd, hogy Titeket és a love storytokat tükrözi vissza.

KEDVESSÉG

Az élet rövid, töltsük meg szép pillanatokkal, vidámsággal és kedvességgel. Nem léteznek határok és fárasztó munkórák, ha esküvői tervezésről van szó. Ha a meghívódon dolgozom, még a nap végén is őszinte a mosolyom! 

KAPCSOLATÉPÍTÉS

Szeretek olyan emberekkel kapcsolatba kerülni, akik saját személyiségükkel, sztorijukkal inspirálnak és közösen különleges dolgokat alkothatunk. Ebben a pozitív áramlásban alkotni – ez a hivatásom lényege.

KÉZZELFOGHATÓ BOLDOGSÁG

Hiszek abban, hogy óriási erő lakozik a vidámságban és boldogságban. Papírra vetni a legboldogabb napotok hírét, amit a család és a barátok kezükben tartva szintén mosolyogva olvasnak majd… Az esküvőről is azt mondják, és a meghívóra is igaz:nem a papír számít, hanem amit Nektek jelent.

MINŐSÉG

Ha valaki szenvedélyesen szereti amit csinál, az meglátszik a munkáján, és az egész munkafolyamatból egy emlékezetes élmény lesz. Szerintem ez emel egy szolgáltatót és főleg egy kreatív alkotót a legmagasabb szintre. 

TE IS ISNPIRÁLSZ

Azt mondják az az igazán jó kapcsolat, aminek nincs nyoma a közösséi médiában. Van azonban mögöttük egy olyan story, amit hallva libabőrös leszek és hevesebben ver a szívem. Ezek az egyedi, őrült, vicces vagy romantikus történetek inspirálnak. Szeretném megismerni a Te történetedet is!

Mydeer wedding

mydeer design