Mydeer Wedding szolgáltatások & esküvői design élmény

Esküvő & branding? Mondj igent!

Ha brandingről esik szó, az embereknek általában egy cég neve vagy egy logó ugrik be először. De valójában a brand sokkal több ennél! Design elemek által közvetített érzések, személyiség, értékek. Nagyon sok eseményt, partit is brandingelnek már napjainkban, miért ne lehetne brandingelni egy esküvőt?

creativity

Style me pretty!

Vizuális ráhangolódás a Pinteresten és egy csinos kis moodboard, hogy érezd, valami nagy dolog van készülőben!

wedding-arch

Look at the bride side of life!

Egyedi esküvői brand elemek – üdv a saját esküvői világodban! Logó, színek, mintázatok és betűtípusok, ez mind a Tiéd lehet!

flyer.png

lovely on paper, please!

Varázslatos papír kiegészítők ámulatbaejtő összhangban, magukon viselve saját esküvői világotok és love story-tok egyedi jegyeit.

It's time for magic!

Jöhet egy kis varázslat? Az esküvői branding tökéletes és szuperizgalmas kezdete az esküvőd megszervezésének! Máris megtudhatod,milyen design – élményekben lesz részed a közös alkotás során! 

 • Kérj Ajánlatot

   

  Ha már érzed, hogy az esküvőd megeszervezéséhez a Mydeer Wedding esküvői branding szolgáltatása nyújtana segítséget, vedd fel velem a kapcsolatot! Minden a Ti sztoritokkal kezdődik: mesélj kicsit magadról, a közelgő esküvődről és a szervezéssel kapcsolatos elképzeléseidről.

 • Welcome on board!

   

  Első email váltásunk után megkapod a welcome csomagodat, benne egy esküvői munkafüzettel, a tervezési munkafolyamat részleteivel, határidőkkel és néhány kis meglepetéssel 🙂 A munkafüzetben felmérem a pontos igényeidet, megismerem az esküvőd részleteit és megjelölheted, hogy pontosan mely szolgáltatásokat és termékeket szeretnéd megrendelni.

 • ÉREZD A HANGULATOT​

   

  Az első lépés a vizuális ráhangolódás az esküvőd stílusára a Pinterest segítségével. A kiválasztott képeidből egy moodboardot (kollázst) készítek, ami megalapozza azt a hangulatot, amit a tervezés során szeretnénk majd megjeleníteni. Szuperizgalmas! 

 • Varázsoljon el a látvány

   

  Itt már nem csak az érezhető, hanem a látható elemeit tervezzük meg a Nagy Napnak: kiválasztjuk a színeket, a betűtípusokat, textúrákat, tervezünk logót, mintázatot - mindezt egy branding boardon prezentálom Neked, ami a teljes szervezés alatt nagy segítségedre lesz. 

 • A kézzelfogható design-élmény

  Jöhet a legjobb rész, ami maga a kézzelfogahtó design-élmény! A megtervezett esküvői design elemek teljes összhangjával megtervezzük a meghívóidat és az általad kiválasztott összes kiegészítőt. Külön kérésre a nyomdai megrendelésben is segítségedre leszek!

 • Még mindig tudom fokozni

   

  Igény szerint megtervezem a szertartás látványtervét, a lakodalom/fogadás helyszínének berendezését, ülésrendjét. Ha modern pár vagytok, akik szeretik az online megoldásokat, akkor Nektek szólnak a digitális meghívók, honlap formájú esküvő bejelentők, esküvői insta oldal egyedi sablonokkal, saját hashtaggel. 

Ami segített eljutnom idáig

1
Esküvői Pinterest pin
1
mac moccachino
1
kreatív ötlet

Mydeer wedding

mydeer design